Vroonermeer Noord
Logo Logo

50% van de woningen in fase 3A en 3B is inmiddels verkocht. Daarnaast zijn er veel kandidaten die binnenkort hun koopcontract gaan tekenen. Maar er zijn ook nog enkele woningen beschikbaar. Meer weten?

Lees verder

De reguliere inschrijving voor de woningen van Vroonermeer-Noord fase 3A en 3B is gesloten. De loting heeft inmiddels plaats gevonden. Hoe ziet het vervolgtraject er uit?

Lees verder

Vrijdag 19 oktober organiseert de gemeente Alkmaar een spreekuur over duurzaamheidsaspecten bij het (laten) ontwerpen en bouwen van je eigen woning op een van de vrije kavels.

Lees verder

Op donderdag 11 oktober is het verkoopevenement van de 57 woningen en 2 kavels in Vroonermeer Noord. Benieuwd naar de locatie en tijdstip?

Lees verder

Op donderdag 11 oktober start de verkoop van 57 woningen en 2 kavels in fase 3a en 3b van Vroonermeer in Alkmaar. Woon jij straks in deze nieuwbouwwijk?

Lees verder

In het najaar start de inschrijving van Vroonermeer Noord fase 3A en 3B. Hoe werkt de inschrijfprocedure?

Lees verder

De ontwikkeling van Vroonermeer Noord is in volle gang. Daarbij wordt er ook gedacht aan de natuur. Bekijk hoe de Vroonermeerplas vorm begint te krijgen.

Lees verder

De voorbereidingen zijn gestart voor een nieuwe fase in Vroonermeer Noord. Hoe ziet de planning er uit?

Lees verder

Uitslag loting bekend!

Inschrijven voor een woning of kavel in Vroonermeer Noord fase 2b was mogelijk tot 30 november jl. Inmiddels heeft de loting plaatsgevonden en is de uitslag bekend!

Lees verder

De verkoop van de woningen en kavels in fase 2b is gestart! Voor zowel de kavels als de woningen geldt een inschrijfprocedure. De inschrijving verloopt online.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?