Alle woningen in fase 1B Vroonermeer Noord verkocht

22 februari '17

In Alkmaar is de laatste woning in fase 1B van de nieuwbouwwijk Vroonermeer Noord verkocht. De volgende fase van de wijk is in voorbereiding. Naar verwachting start de verkoop van fase 2B in september 2017.

De verkoop van fase 1B is vlot verlopen. Direct na de online inschrijving waren alle hoek- en tussenwoningen onder optie. De laatst beschikbare 2 onder 1 kapwoning is nu ook verkocht. Dit betekent dat alle 22 woningen in deze fase een toekomstige eigenaar hebben.

In voorbereiding: fase 2B

We zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen van fase 2B in de nieuwbouwwijk Vroonermeer Noord. In deze fase komen 4 ruime kavels aan het water beschikbaar en 14 woningen in het hart van het plan. De planning van de start verkoop van fase 2B is september 2017. Blijf op de hoogte, schrijf je in als belangstellende.

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwbouwhuis in Alkmaar? Dan is de kans groot dat je hier jouw droomhuis vindt. In Vroonermeer Noord komen in totaal zo'n 730 huur- en koopwoningen, waarvan BPD er 100 verkoopt. Het woningaanbod is heel divers.