Wie bouwt wat?

In Vroonermeer-Noord zijn diverse partijen betrokken. Zowel de gemeente, een aantal ontwikkelaars als een aantal woningcorporaties. Zo zijn er ook meerdere websites waarop het woningaanbod getoond wordt. Maar wie ontwikkelt nou wat? En wanneer wordt welke fase in verkoop gebracht?  

Graag geven we meer duidelijkheid over de fasering in Vroonermeer-Noord. Het gebied is verdeeld in verschillende fases. Bij elke fase zijn meerdere partijen betrokken die elk hun eigen deel in verkoop (of verhuur) brengen. Er is één overkoepelende website waar alle partijen op vermeld staan; www.vroonermeernoord.nl Hierop wordt het totaal overzicht getoond van het hele gebied. Daarnaast heeft iedere partij een eigen website. 

Het kaartje hiernaast laat zien (rode vlak) welk deel in fase 2B door BPD Ontwikkeling in verkoop gebracht wordt. 

Wanneer gaat de volgende fase in verkoop?

20 juli '17

Afgelopen juni is VBM (Vos Bouw maatschappij) gestart met de verkoop van de woningen in fase 2A. De volgende fase (2B) gaat naar verwachting dit najaar in verkoop. Er zijn 3 partijen actief in deze fase: BPD Ontwikkeling en Woonwaard. VBM en BPD Ontwikkeling zijn verantwoordelijk voor de koopwoningen, Woonwaard biedt huurwoningen aan. 

Wil je op de hoogte blijven van het woningaanbod van BPD Ontwikkeling? Ga dan naar de woningaanbodpagina, kies hier het wonintype waar je interesse in hebt, en laat via de oranje button 'Houd me op de hoogte' je gegevens achter. Je ontvangt dan bericht zodra er meer bekend is over de start verkoop van de woningen van BPD. 

  Gebiedswebsite
  Woningaanbod BPD