Sfeerbeeld in tuin

Laat je adviseren over duurzaamheid

17 oktober '18

De twee vrije kavels in Vroonermeer-Noord fase 3A en 3B worden toegewezen aan de hand van de menukaart "duurzame zelfbouw". Vrijdag 19 oktober is er de mogelijkheid om tijdens het spreekuur in gesprek te komen met duurzaamheidsadviseurs van de gemeente Alkmaar. Het spreekuur is op afspraak.

Informatie spreekuur

Het spreekuur is op 19 oktober tussen 14.00 en 17.00 uur op het Stadskantoor, Mallegatsplein 10 te Alkmaar. Aanmelden kan via duurzaamvroonermeernoord@alkmaar.nl. Hier kan je je laten adviseren en informeren over het invullen van de menukaart.

Inschrijven kavels
De inschrijving voor de kavels is nog geopend tot 26 oktober 17.00 uur. Aanmelden kan via verkoop.noordwest@bpd.nl, vermeld daarbij je NAW-gegevens en voeg daar de ingevulde en ondertekende menukaart bij als bijlage. 

Menukaart duurzame zelfbouw

De toewijzing van de kavels vindt plaats op basis van de score die wordt toegekend aan de ingevulde menukaart duurzame zelfbouw. De menukaart met de hoogste score krijgt de kavel toegewezen.

Indien conform de menukaart is gebouwd ontvangt u maximaal € 10.000 inclusief BTW retour op de grondprijs, mits je
minimaal 40 punten hebt behaald bij de inschrijving. Zie voor de volledige menukaart de downloads bij de woningenpagina of de button hieronder.

Benieuwd naar de kenmerken? Bekijk het aanbod
Interesse in een kavel? Bekijk de menukaart "duurzame zelfbouw"