Tweekapper type G Vroonermeer Noord

Inschrijfprocedure

6 augustus '18

In het najaar start de inschrijving voor Vroonermeer Noord fase 3A en 3B. In dit bericht lees je hoe de inschrijving in zijn werking gaat en hoe je straks in aanmerking kunt komen voor een woning of kavel.

Inschrijven via Mijn Eigen Huis account

Je hebt een Mijn Eigen Huis account nodig als je straks een woning of kavel in Vroonermeer Noord wilt kopen. Als de verkoop van de woningen en kavels start, schrijf je je hier in voor de bouwnummer(s) van je voorkeur. 

Op het moment dat de verkoop start kun je alle stukken, die je nodig hebt om een keuze te kunnen maken, bekijken via jouw Mijn Eigen Huis account. Denk hierbij onder andere aan de verkooptekeningen, kavelpaspoorten en de technische omschrijving. Deze informatie is eenvoudig te downloaden.

Aanmaken Mijn Eigen Huis account

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Je kunt dit op twee manieren doen.

  1. Rechtsboven op de website van Vroonermeer Noord zie je een wit icoontje van een poppetje staan. Klik hier op en er verschijnt een nieuw scherm. Hier kun je met je e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord jouw Mijn Eigen Huis account aanmaken. Je kunt nu je favoriete woningen toevoegen door op de hartje te klikken bij het woningtype op de woningenpagina.

  2. Bij de afbeelding van de woningtypes op de woningpagina staat een hartje. Klik op het hartje bij jouw favoriete woningtype en er verschijnt een nieuw scherm waar je je eigen account kunt aanmaken. Zo voeg je je favoriete woning of kavel toe aan je Mijn Eigen Huis account en staan al je favoriete woningen en/of kavels bij elkaar.

Ontvang als eerste informatie

Belangstellenden met een Mijn Eigen Huis account ontvangen als eerste informatie over de plattegronden, prijzen en de start van de verkoop. Maak snel een account aan en zorg dat je niks mist!

  Koopproces bekijken
  Mijn Eigen Huis aanmaken