Status voor de bouwvak

15 juli '20

Op vrijdag 17 juli start de bouwvak voor de aannemer van de 57 woningen in Vroonermeer Noord. Wat is nu de status en de prognose voor de tweede helft van 2020? We brengen je weer helemaal op de hoogte met deze bouwupdate. Lees en kijk je mee?

Mooie voortgang geboekt

Er is weer mooie voortgang geboekt op de bouwplaats. Zo zijn inmiddels de daken van alle woningen aangebracht en wordt nog voor de bouwvak het aanbrengen van de dakpannen afgerond. Binnen is de aannemer bezig met het smeren van de vloeren en het plaatsen van binnenwanden. Op een enkele woning na, is het leidingwerk van de cv-installatie gelegd.

Inmiddels is gestart met het straatwerk en de aanleg van de parkeerplaatsen. Ook met het aanbrengen van de NUTS-voorzieningen van de woningen aan de Laan van Bergama en Keizersweide is een begin gemaakt.

Opleverprognose

In juni is gestart met het opleveren van de eerste woningen. Als alles volgens planning verloopt, verwachten wij dat alle woningen december 2020 / januari 2021 zijn opgeleverd. In verband met bouwvakantie is aannemer T&G Bouwcombinatie gesloten van vrijdag 17 juli tot en met vrijdag 7 augustus. Na de bouwvakantie komt er voor de kopers weer een kijk- en inmeetmoment.