Vroonermeer Noord is uitverkocht!

22 april '20

De 57 woningen van de laatste fase in Vroonermeer Noord zijn allemaal verkocht en in aanbouw. Benieuwd naar de voortgang op de bouwplaats? We kregen van de aannemer deze prachtige foto's. Kijk je mee?

De (bouw)stand van zaken

Ondanks het coronavirus, wordt op de bouwplaats hard doorgewerkt zodat alles zo veel mogelijk volgens planning verloopt. Uiteraard volgens de richtlijnen van de overheid. De eerste vrijstaande en 2 onder 1 kapwoningen in de straten Peerdeweide en Bulleweide worden naar verwachting nog voor de bouwvakantie 2020 opgeleverd. Daar zijn nu de werkzaamheden aan de Nutsvoorzieningen en bestrating in volle gang. 

Als de werkzaamheden in de bouw half augustus 2020 weer van start gaan, duurt het nog ongeveer 6 maanden voor de overige woningen zijn opgeleverd. Medio april 2020 staan bij deze woningen de meeste betonnen draagwanden en -vloeren. Verder worden de daken gelegd. Bij een aantal woningen is de aannemer zelfs al bezig met de afwerking van de binnenwanden en de plafonds. Op onderstaande foto's is dat van bovenaf allemaal erg goed te zien. Heb jij jouw huis al gespot?