Vroonermeer Noord fase 3A en 3B

Donderdag 11 oktober start de verkoop

9 oktober '18

De 57 woningen en 2 kavels in fase 3A en 3B van Vroonermeer Noord in Alkmaar gaan op donderdag 11 oktober in de verkoop. Om 17.00 uur is het verkoopevenement en vanaf dat moment is ook de inschrijving geopend.

Tijdstip en locatie

Op het verkoopevenement kunnen belangstellende de verkoopdocumentatie afhalen en eventuele vragen stellen aan de makelaars, Rabobank en Bruynzeel keukens. Zie hieronder de verdere informatie over de locatie en tijdstip van het evenement:

  • Donderdag 11 oktober van 17.00 tot 18.30 uur
  • Wijkcentrum Mare Nostrum, Arubastraat 2 in Alkmaar

Het betreft een inloopavond en aanmelden is niet nodig. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Vanaf 11 oktober is alle verkoopdocumentatie ook online te downloaden op deze website.

Rijwoningen Vroonermeer Noord fase 3A en 3B

Inschrijfprocedure

Mijn Eigen Huis
Voor het inschrijven voor een woning dienen kandidaten een Mijn Eigen Huis account te hebben. Heb je nog geen account? Lees dan hier hoe je dat deze aanmaakt.

Inschrijfperiode woningen
Van 11 oktober 17.00 uur tot 19 oktober 17.00 uur is de inschrijving van de woningen geopend. Vervolgens wordt er geloot bij de notaris. Uiterlijk in de week van 22 oktober worden de kandidaten op de hoogte gebracht van de uitslag. Deze is terug te vinden in je Mijn Eigen Huis account.

Inschrijfperiode kavels
De inschrijfperiode van de kavels is een week langer; van 11 oktober 17.00 uur tot 26 oktober 17.00 uur. Let op: De inschrijfprocedure van de kavels wijkt af ten opzichte van die van de woningen. Bij de kavels dienen belangstellenden een zogeheten 'Menukaart duurzaam bouwen' in te leveren. Bekijk, zodra de verkoopdocumentatie online staat, wat dit precies inhoudt. Inschrijvingen worden gedaan per mail naar verkoop.noordwest@bpd.nl. Vervolgens beoordeelt de gemeente Alkmaar de menukaarten en geeft deze een score. De hoogste score krijgt het kavel toegewezen. Bij een gelijke score wordt er geloot bij de notaris. Uiterlijk eind week 45 worden de kandidaten op de hoogte gebracht van de uitslag. 

Woon jij straks in Vroonermeer Noord? Bekijk de woningen en kavels
Wil jij straks in aanmerking komen voor een woning? Lees alles over Mijn Eigen Huis