Twee-onder-een-kapwoning

Vervolgtraject fase 3A en 3B

24 oktober '18

De loting voor de 57 woningen in fase 3A en 3B van Vroonermeer-Noord in Alkmaar heeft plaatsgevonden. Alle kandidaten hebben bericht gehad over de uitslag. Hoe ziet het vervolgtraject er uit?

Woning toegewezen

Kandidaten die een woning hebben toegewezen gekregen, kunnen de optie bevestigen in hun Mijn Eigen Huis account. De woning is dan gereserveerd voor hen. Vervolgens kan de optant aangeven of hij een afspraak wil maken bij de makelaar voor een verkoopgesprek of dat hij direct het aankooptraject volledig digitaal wil doorlopen.

Indien de kandidaat toch afziet van de woning, kan hij de optie annuleren en vervalt het recht op deze woning.

Reservekandidaten

De kandidaten die in eerste instantie geen woning hebben toegewezen gekregen, zijn op de reservelijst geplaatst. Mocht er een kandidaat afvallen, dan wordt de eerst volgende kandidaat uit de reservelijst benaderd die zich heeft ingeschreven voor het betreffende bouwnummer. In de Mijn Eigen Huis omgeving zie je jouw actuele status.

Op dit moment zijn er nog enkele bouwnummers beschikbaar. Indien je interesse hebt in een van deze woningen, kan je contact opnemen met Kuijs Reinder Kakes Makelaars. Voor de vrije bouwnummers geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De actuele beschikbaarheid van de woningen is te zien op de woningenpagina, klik hiervoor op onderstaande button. 

Vragen? Neem contact op
Zijn er nog vrije woningen? Bekijk de beschikbaarheid