Kavel #18

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Een gloednieuwe woning, duurzaam gebouwd in een groene, rustige en waterrijke omgeving. Dat vind je in Vroonermeer Noord: dé nieuwste wijk van Alkmaar. Hier komen 4 kavels en 14 woningen beschikbaar.

De verkoop start op 21 november a.s.

De verkoopprocedure voor de kavels alsmede de mogelijkheden voor bebouwing staan beschreven in een aantal documenten met bijbehorende bijlagen. Deze vind je terug in je persoonlijke account.

Vanaf 21 november dag is het mogelijk je online in te schrijven voor de kavels. Inschrijven is mogelijk tot 30 november 12.00 uur. Om je in te schrijven is het noodzakelijk dat je een persoonlijk account aan maakt. 

Duurzame Zelfbouw
Een inschrijving is alleen geldig in combinatie met een ondertekende menukaart 'Duurzame Zelfbouw'. Deze dient uiterlijk 30 november 12.00 uur, naast je online inschrijving voor de kavels via de website, separaat en ondertekend gemaild te worden naar verkoop.noordwest@bpd.nl

Informatie en advies
Speciaal voor de verkoop van de kavels in fase 2B organiseert de gemeente een spreekuur. Vragen en informatie over het invullen van de menukaart kan je hier stellen door de gemeente Alkmaar te bezoeken op 24 november tussen 10.00 en 15.00 uur op het Stadhuis aan de Langestraat 97 in Alkmaar. Het spreekuur is op afspraak. Aanmelden is hiervoor noodzakelijk en kan tot uiterlijk 22 november 16.00 uur via duurzaamvroonermeernoord@alkmaar.nl

Maak een persoonlijk account aan en mis niets! 

In aanbouw / bewoond

Kavel #18

Kavel
ca. 520 m2