Rij-en hoekwoningen #08

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Een gloednieuwe woning, duurzaam gebouwd in een groene, rustige en waterrijke omgeving. Dat vind je in Vroonermeer Noord: dé nieuwste wijk van Alkmaar. Fase 2b is in voorbereiding. Deze fase bestaat uit 4 kavels en 14 woningen in verschillende typen.

Rij- en hoekwoningen
Tussen de tweekappers en vrijstaande woningen in, komt één rijtje met 3 tussen- en 2 hoekwoningen. De tussenwoningen hebben een langskap en een iets lichtere steenkleur dan de 2 hoekwoningen. De woningen hebben een woonoppervlakte van 114 m2 met een separate berging in de achtertuin. 

De hoekwoningen hebben een dwarskap en hierdoor meer ruimte op de zolder. De linker hoekwoning heeft een erker op de begane grond, = een dakkapel op zolder en een vrijstaande garage in de achtertuin. De woonoppervlakte is ca. 130 m. De rechter hoekwoning heeft, afwijkend ten opzichte van de andere hoekwoning een zij-entree en is voorzien van een aangebouwde garage en een dakkapel op zolder. De woonoppervlakte van deze woning is ca. 126 m2. 


De inschrijftermijn is inmiddels gesloten en alle bouwnummers staan onder optie.  Via dit formulier kun je je uiteraard wel nog aanmelden als reservekandidaat. 

In aanbouw / bewoond

Rij-en hoekwoningen #08

ca. 114 m2
5 kamers
3 woonlagen
ca. 540 m2Tuin
Noord

Overzicht wordt geladen..